Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elektromobilem kolem světa za 80 dní (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.06.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elektromobilem kolem světa za 80 dní


Elektromobilem kolem světa za 80 dní
Ve středu 15. června odstartuje v Barceloně závod elektromobilů kolem světa. Účastníci závodu 80eDays, který má propagovat elektromobilitu, ujedou více než 25.000 kilometrů a během 80 dní projedou víc než 20 států. Vytvoří tak nový rekord. Závodu se zúčastní 13 týmů, nebude mezi nimi chybět i česká skupina ve složení Jiří Vlk a Thomas Vincent.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.06.2016


O cestě kolem světa, závodech a vývoji v elektromobilitě jsme hovořili s Jiřím Vlkem.



O společnosti Green Victory Capital
Ekologická investiční společnost Green Victory Capital se specializuje na projekty v oborech elektromobility a obnovitelných zdrojů. Přes několik menších projektů, se dostala až k projektu, který je na české poměry nevídaný. Větrná elektrárna na moři. A navíc v Německu. S tímto projektem vznikla úplně nová Green Victory Capital. Dnes je Green Victory Capital mezinárodní společnost se zástupci v různých zemích Evropy. Stále však funguje se stejnými principy a ctí stejné zásady. Dává příležitost všem, kteří se chtějí přidat do týmu a umožňuje investorům investovat do projektů, které bývají pro normální smrtelníky uzavřeny.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.