Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Elektromobilem kolem světa za 80 dní


Document Actions
Elektromobilem kolem světa za 80 dní
Ve středu 15. června odstartuje v Barceloně závod elektromobilů kolem světa. Účastníci závodu 80eDays, který má propagovat elektromobilitu, ujedou více než 25.000 kilometrů a během 80 dní projedou víc než 20 států. Vytvoří tak nový rekord. Závodu se zúčastní 13 týmů, nebude mezi nimi chybět i česká skupina ve složení Jiří Vlk a Thomas Vincent.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.06.2016
reklama

O cestě kolem světa, závodech a vývoji v elektromobilitě jsme hovořili s Jiřím Vlkem.



O společnosti Green Victory Capital
Ekologická investiční společnost Green Victory Capital se specializuje na projekty v oborech elektromobility a obnovitelných zdrojů. Přes několik menších projektů, se dostala až k projektu, který je na české poměry nevídaný. Větrná elektrárna na moři. A navíc v Německu. S tímto projektem vznikla úplně nová Green Victory Capital. Dnes je Green Victory Capital mezinárodní společnost se zástupci v různých zemích Evropy. Stále však funguje se stejnými principy a ctí stejné zásady. Dává příležitost všem, kteří se chtějí přidat do týmu a umožňuje investorům investovat do projektů, které bývají pro normální smrtelníky uzavřeny.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Světoznámá americká přehrada Hoover Dam na hranici Nevady a Arizony doznala změn. Při naší první návštěvě v roce 2006 byly viditelná první místa pilířů ve skalách. Dnes již chybí ke spojení mostu pouze desítky metrů ...
KALIFORNIE: Za devatero kopci, za devatero kaktusy se objevil horizont posetý větrníky. Pohled spíše z vědeckofantastického filmu, než z pohádky o hloupém Honzovi. Když jsem se mnutím očí pokoušel probudit z toho amerického snu, znovu jsem si uvědomil, že se musíme smířit s tím, že místní inženýři umí také počítat.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933