Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Do nového roku 2024 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.01.2024
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Do nového roku 2024


Do nového roku 2024
Všem příznivcům, dnes kultovního portálu Elektrika.cz, přejeme v novém roce napětí a proud v očekávaných mezích! Žádné náhodné zkraty, dobrou orientaci v elektroinstalacích bez dokumentace, správné nářadí ve správný okamžik, synchronizaci legislativních, produktových novinek a schopností vše správně pochopit. Dobré přátele a kamarády, protože být v obklopení dobrého týmu je skutečně důležité! Ale také samozřejmě pevné zdraví, štěstí a minimum kritických situací!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.01.2024



Naplánovat budoucnost je stále těžší a těžší. Máme za sebou divoké období změn, které se nepřetržitě táhne jako "červená nit" a konce nevidět. Elektrika prošla svým čtvrtstoletím a z tradičních služeb zůstaly jen ty základní, ale možná se díky tomu vyvíjí nové.



Je nutné poukázat na nezbytnou týmovou práci mnoha elektrotechniků při tvorbě Elektriky, média zaměřeného na elektroinstalační materiály, technologie a život odborníků v tomto průmyslovém spektru. Oproti tradičním médiím vzniká obsah za odlišných okolností, kde hlavní roli hrají interní týmy, dobrovolníci a odborníci, kteří se podílejí na tvorbě, moderování a publikaci obsahu. Tento přístup zdůrazňuje důležitost komunity a společného úsilí.




Elektrika je prezentována nejen jako médium, ale jako komplexní platforma poskytující různorodý obsah - od přehledových článků a technických zpráv po diskuze a recenze. Tím se odlišuje od tradičního pojetí časopisů a stává se výjimečným zdrojem informací a inspirace pro odborníky i laiky zajímající se o elektrotechniku.

Celkově jde o dynamický svět, kde se propojuje minulost s budoucností a společná práce a netradiční nápady vedou k neustálému rozvoji a zlepšování.



Vaše zkušenosti jsou naším hnacím motorem.

Podělte se o ně a staňte se dalšími spolutvůrci!



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.