Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ECDV 2005, cech jak má být (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.02.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ECDV 2005, cech jak má být


ECDV 2005, cech jak má být
Podívejte se na jednu z nejzdařilejších cechovních událostí na jižní Moravě. Cechovní den ECDV v Boskovicích měl opět rekordní návštěvnost. Bylo na co koukat a co poslouchat!
Miroslav Minařík, ze dne: 28.02.2005

Elektrotechnický cech ECDV sleduji od samého počátku a mohu potvrdit, že dobrá příprava k vytvoření takového sdružení se opravdu vyplatí. ECDV patří mezi cechy, kde se dá hovořit opravdu o týmové práci. A s odstupem času lze tvrdit, že původní záměry opravdu uskutečňují.

Již v loňském roce byly cechovní dny přesunuty z Lipové do lépe dostupných Boskovic, což jsem ocenil zvláště teď v zimním období. Letos jsem si přivstal abych sledoval celou organizaci od počátku.

Někdo může namítnout, že ani neví, kde Boskovice jsou. A ECDV mu nic neříká, ovšem výsledky hovoří za vše! Cechovní den se zde pojímá jako odborné školení, kde se na dobře připraveném programu vystřídají přednášející zvučných jmen. Tedy účastníci nepromarní den pouhým sezením, ale mají velmi dobrý důvod mít "nastražené uši".

Celou událost okoření vydání osvědčení o absolvování odborného školení, což spolu se setkáním zástupců výrobců v předsálí lze považovat bezesporu za nejatraktivnější zdroj informací v regionu.

Představitelé ECDV pro rok 2005

Přednášející byli opravdu "poslouchatelní", proto také jsme pořídili audio záznamy některých přednášek, které ovšem nebudou pravděpodobně prozatím veřejně k dispozici.

V nejbližších dnech vyjde komentovaná přednáška Jaroslava Slávika, který svými zprávami jako obvykle spouštěl spodní čelisti posluchačů.

Pro dokreslení vaší představy o této elektrotechnické události jsme opět připravili fotoreportáž s více než dvaceti záběry. Některé jsou pořízeny z miniDV kamery. Rozlišení je nižší a tato skutečnost je u fotografie uvedena.

Pro pohyb mezi fotografiemi použijte navigační odkazy nad fotografiemi.

Fotoreportáž naleznete v tomto albu!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Drahanská vrchovina (ECDV) - Příční 2, Boskovice - 776 212 931 - j.grepl@volny.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.