Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nouzová svítidla Fulgur (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.02.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nouzová svítidla Fulgur


Nouzová svítidla Fulgur
Synonymem pro nouzová svítidla se za poslední roky stal bezesporu název Fulgur. Ale nejde pouze o nouzové zdroje, baterie, ale i o intériová svítidla!
Jaroslav Borovec, ze dne: 23.02.2005

Brněnská společnost Fulgur a Fulgur Batman se na trhu profiluje prostřednictvím svítidel nouzového osvětlení. Není ovšem pouze specialista na tuto oblast. Při návštěvě firmy si určitě povšimnete také gigantické nabídky baterií a akumulátorů do všech možných spotřebičů. 

Pokud se zamyslíme nad těmito indiciemi (nouzové svítidlo, baterie, akumulátory), pak celkem logicky položíme otázku, zda nemají také obyčejné svítidla. A skutečně je tomu tak. V nabídce Fulgur nalezneme také interiériová svítidla! Interiérová svítidla Fulgur Opple s elektronickým předřadníkem a zářivkou v ceně. Krytí IP 20. Možnost montáže na hořlavý povrch.

A tak zde stručně prolétnu nabídku Fulgur:

Nouzová svítidla Fulgur TRQ se vyznačují dobou svícení 1 nebo 3 hodiny. Krytí IP 22 nebo 65. Svítidla jsou zařazena v databázi výpočtových programů WILS.

Katalog interiérových svítidel obsahuje svítidla do kterých lze osadit moduly nouzového osvětlení.

V nabídce naleznete i nouzová svítidla pro trvalé svícení osazené vysoce svítícími zelenými LED diodami. S nabíjecí dobou max. 12 hodin a doba svícení v nouzovém režimu až 7 hodin.

Kompletní sortiment nouzových svítidel naleznete také v sešitě IVERLUX. Obsahuje sestavu samostatně nouzových svítidel. Dále pak i řadu průmyslových nouzových svítidel, schodišťových orientačních svítidel, nouzových modulů a příslušenství.

Myslím si, že uvedená nabídka osloví každého projektanta i elektroinstalatéra.

 

 

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.