Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Nouzová svítidla Fulgur


Document Actions
Nouzová svítidla Fulgur
Synonymem pro nouzová svítidla se za poslední roky stal bezesporu název Fulgur. Ale nejde pouze o nouzové zdroje, baterie, ale i o intériová svítidla!
Jaroslav Borovec, ze dne: 23.02.2005
reklama

Brněnská společnost Fulgur a Fulgur Batman se na trhu profiluje prostřednictvím svítidel nouzového osvětlení. Není ovšem pouze specialista na tuto oblast. Při návštěvě firmy si určitě povšimnete také gigantické nabídky baterií a akumulátorů do všech možných spotřebičů. 

Pokud se zamyslíme nad těmito indiciemi (nouzové svítidlo, baterie, akumulátory), pak celkem logicky položíme otázku, zda nemají také obyčejné svítidla. A skutečně je tomu tak. V nabídce Fulgur nalezneme také interiériová svítidla! Interiérová svítidla Fulgur Opple s elektronickým předřadníkem a zářivkou v ceně. Krytí IP 20. Možnost montáže na hořlavý povrch.

A tak zde stručně prolétnu nabídku Fulgur:

Nouzová svítidla Fulgur TRQ se vyznačují dobou svícení 1 nebo 3 hodiny. Krytí IP 22 nebo 65. Svítidla jsou zařazena v databázi výpočtových programů WILS.

Katalog interiérových svítidel obsahuje svítidla do kterých lze osadit moduly nouzového osvětlení.

V nabídce naleznete i nouzová svítidla pro trvalé svícení osazené vysoce svítícími zelenými LED diodami. S nabíjecí dobou max. 12 hodin a doba svícení v nouzovém režimu až 7 hodin.

Kompletní sortiment nouzových svítidel naleznete také v sešitě IVERLUX. Obsahuje sestavu samostatně nouzových svítidel. Dále pak i řadu průmyslových nouzových svítidel, schodišťových orientačních svítidel, nouzových modulů a příslušenství.

Myslím si, že uvedená nabídka osloví každého projektanta i elektroinstalatéra.

 

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Podívejte se, jak vypadá nová linka! Videospot ukazuje výrobu nosných systému na nové lince! Stavba nové výrobní haly a nákup technologie na výrobu kabelových žlabů dovoluje Koposu Kolín nabídnout zákazníkům kabelové nosné systémy vyráběné na vlastním výrobním zařízení. Jde především o nové kabelové žlaby Jupiter s mnoha technickými přednostmi a inovované kabelové žlaby Mars přizpůsobené potřebám montážníků ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933