Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elektrokaps (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.09.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elektrokaps


Elektrokaps
První elektrotechnický komiks na světě! ....inspiroval nás legendární "rodokaps", což byla zkratka román-do-kapsy. Spolu s foglarovými "Rychlými Šípy" pak vzniká série kreslených příběhů z reálného prostředí elektrotechniků. Zda se tyto příběhy objeví v časopisech záleží pouze na vás....
Miroslav Minařík, ze dne: 18.09.2004

Současně s avízovanou změnou portálu redakce vydává první elektrotechnický komiks. Dostal název ELEKTROkaps. Pamětníci správně odhadnou, že nás inspiroval legendární "rodokaps", což byla zkratka román-do-kapsy. Spolu s foglarovými "Rychlými Šípy" pak vzniká série kreslených příběhů z reálného prostředí elektrotechniků. Zda se tyto příběhy objeví v časopisech záleží pouze na vás, čtenářích a na vaší odezvě.

Nyní jsme využili spuštění nové Elektriky.cz, která dostala zcela nový "motor i kapotáž" a první Elektrokaps současně vypovídá i o změnách. Na novém systému se pracuje již od konce minulého roku. Letošní léto bylo ve znamení finiše tak, aby bylo možné novou Elektriku.cz představit na největší elektrotechnické události druhého pololetí, což je MSV 2004 v Brně.

Hledáme cesty jak podávat informace čtenářům srozumitelněji. Srozumitelněji mám na mysli populárnější formou, než pouhými odvolávkami na související normy. Mnozí příznivci u nás tuto originalitu oceňují, avšak znamená to odlišnost. A odlišnost naopak kritizují některé konzervativní elektrotechnické ročníky.

Protože i Elektrokaps je vydáván stejnou filozofií jako celý portál Elektrika.cz, můžete objevit vložené reklamní plochy sponzorů takového výtisku.

Pokud chcete první exemplář Elektrokapsu, pak máte možnost si jej vyzvednout na našem stánku v pavilonu Z. Budeme rádi za vaše případné náměty na zlepšení.

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.