Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Elektrokaps


Document Actions
Elektrokaps
První elektrotechnický komiks na světě! ....inspiroval nás legendární "rodokaps", což byla zkratka román-do-kapsy. Spolu s foglarovými "Rychlými Šípy" pak vzniká série kreslených příběhů z reálného prostředí elektrotechniků. Zda se tyto příběhy objeví v časopisech záleží pouze na vás....
Miroslav Minařík, ze dne: 18.09.2004
reklama

Současně s avízovanou změnou portálu redakce vydává první elektrotechnický komiks. Dostal název ELEKTROkaps. Pamětníci správně odhadnou, že nás inspiroval legendární "rodokaps", což byla zkratka román-do-kapsy. Spolu s foglarovými "Rychlými Šípy" pak vzniká série kreslených příběhů z reálného prostředí elektrotechniků. Zda se tyto příběhy objeví v časopisech záleží pouze na vás, čtenářích a na vaší odezvě.

Nyní jsme využili spuštění nové Elektriky.cz, která dostala zcela nový "motor i kapotáž" a první Elektrokaps současně vypovídá i o změnách. Na novém systému se pracuje již od konce minulého roku. Letošní léto bylo ve znamení finiše tak, aby bylo možné novou Elektriku.cz představit na největší elektrotechnické události druhého pololetí, což je MSV 2004 v Brně.

Hledáme cesty jak podávat informace čtenářům srozumitelněji. Srozumitelněji mám na mysli populárnější formou, než pouhými odvolávkami na související normy. Mnozí příznivci u nás tuto originalitu oceňují, avšak znamená to odlišnost. A odlišnost naopak kritizují některé konzervativní elektrotechnické ročníky.

Protože i Elektrokaps je vydáván stejnou filozofií jako celý portál Elektrika.cz, můžete objevit vložené reklamní plochy sponzorů takového výtisku.

Pokud chcete první exemplář Elektrokapsu, pak máte možnost si jej vyzvednout na našem stánku v pavilonu Z. Budeme rádi za vaše případné náměty na zlepšení.

 

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933