Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Potkávám mnoho elektrotechniků, kteří instalují osvětlení, respektive ovládání technického vybavení budov. Při rozhovorech zjišťuji poměrně velké rozdíly možných technologiích, které jsou na trhu k dispozici. Ti, co se zaměřují na osvětlení nejčastěji ...
  • Toto není střelba do vlastních řad, ale do řad hodinových manželů. Bývalý administrativní pracovník, se rád věnoval opravám, i přes to, že jeho šikovnost nebyla vždy na nejvyšší úrovni. Jeho iniciativa údajně rostla s délkou sukně zákaznic. Jednoho ...
POZOR! JEŠTĚ NEPROŠLO JAZYKOVOU KOREKTUROU!

Vyhledávací políčko výrazů.


Document Actions
Článek
Možnost vložit html kód do svých stránek výměnnou za zvýraznění vaší prezentace v odborném adresáři elektrotechnických firem.
Alena Minaříková, ze dne: 4.01.2002
reklama

Pokud chcete obohatit své stránky o službu a také podpořit Elektriku.cz, můžete si vložit do svých stránek níže uvedený html kód. Ten zapříčiní zobrazení tohoto vyhledávacího políčka. Do něj když zadáte hledané slovo nebo jeho část (fungují znaky * a ?), fulltext prohledá celý server Elektrika.cz a na nové stránce vyhodnotí dotaz.
Funkci takového políčka, můžete vyzkoušet zde:

Najít souvislosti s textem:

Ti, kteří si takový kód vloží na svou hlavní stránku tak, aby políčko bylo viditelné vždy po načtení (bez nutnosti rolovat) přidáme k jeho zápisu v našem odborném adresáři malou žárovku BINGO, která jeho zápis zviditelní.


<form action="/hledej.html" method="get" target="_new">
<input type="hidden" name="hledej_text">
<div align="center">
<center>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="230">
<tr>
<td width="100%">
<p align="center"><input type="image" SRC=/"/obrazek/bingo.jpg" alt="Vyhledej!" width="53" height="49" border="0" align="right"><b><font face="Arial" size="2" color="#000000">Najít souvislosti s textem:</font></b><br>
<input type="text" name="hledej_text" size="12" style="font-size:9pt;height:18px;width:169px"></p>
</td>
</tr>
</table></center>
</div>
</form>


Kód označte, vložte si jej do schránky, pak jej nakopírujte do obyčejného textového editoru (Poznámkový blok..) abyste zrušili formátování. Pak kód můžete jednoduše zapracovat do vaší html stránky.

Pokud si takový kód vložíte do svých stránek, neprodleně to oznamte našim redaktorům na adresu kod@elektrika.cz aby vám přidali zvýraznění k zápisu v odborném adresáři na www.elektrotechnika.cz.

 
 

 



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933