Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?


Document Actions
Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?
Během června 2011 můžete obdržet zdarma rozvodnici, kterou instalujete například u některého svého klienta. Pokud se s námi rozdělíte o své kladné či záporné zkušenosti v našich diskusích, získáte navíc ještě něco. Tato neobvyklost není výherní soutěží, ale novou praktickou komunikací s odborníky v terénu ...
Vilém Gracias, ze dne: 27.05.2011


Přiznávám se, že mám slabost pro hry. Na druhou stranu doslova nesnáším trapné soutěže typu "nakup minerálky a vyhrej BMW". Tato akce HAGERu má odhalit slabiny jejich rozvodnic. Ovšem můj pocit je takový, že se žádné slabiny neočekávají. Jinak si nedovedu vysvětlit tu jistotu, že nikdo z účastníků nenapíše veřejně něco záporného.



Během června 2011 si zažádejte o rozvodnici
níže uvedeným formulářem "Bezplatně objednat". Pokud chcete zvýšit své šance mezi prvními padesáti, napište do poznámky znění "úsměvného překlepu" tohoto katalogu (viz ...)



Během července a srpna ji instalujte
a poznamenejte si vaše zkušenosti s montáží v těchto bodech:
  • kolik jste měli prostoru při osazování přístroji
  • jak se vám rozvodnice usazovala do zdi
  • práce s vedením a svorkovnicemi
Každá rozvodnice má své klady, proto zde nebudu přednosti zmiňovat. V průběhu můžete podávat svůj komentář v našich diskusích. Závěr akce bude v září, kdy se HAGER přizná, jak dopadl a ocení zúčastněné kritiky. A nač se mohou nejlepší kritici těšit? Předesílám, že kritika nejsou nadávky a naopak reklamní slogany a trapné superlativy se také nehodnotí! Jsme technici a tak se na vše díváme z praktického pohledu!



Ipod nano a další drobnůstky čekají na aktivní čtenáře. Počítá se s tím, že účastníci jsou především odborníci, nikoliv sběrači propisek, proto HAGER věnuje spíš praktické věci.

 
Pro větší náhled kliknout!

Už jsem informoval své přátele o tomto testování. Bohužel byli rychlejší než moje pomalá výzva. Vypadá to, že mají Elektriku pod kontrolou víc, než jsem si myslel.



Rozvodnice pro testování byly rozdány ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933