Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Aktuální změny na Elektrice.cz (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.08.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Aktuální změny na Elektrice.cz


Víte co se změnilo v jádru Elektriky.cz? Víte co se chystá? Něco prozradíme zde.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.08.2002

Jako každoročně proběhl na tomto serveru úklidový servis. Došlo ke zrušení rubriky "Novinky". Její články byly rozděleny většinou do rubrik "Nástroje, Nářadí" a "Elektromateriály". Přibyla rubrika "BUS systémy", která bude pojednávat o problematice sběrnicových systémů. Dále pak je možné objevit novou rubriku akademiků "Akademické okénko", což je rubrika autorů ČVUT Praha. Seriál Lucie Bisové o tvorbě našich norem naleznete v rubrice "O normách jinak".

(+) Jak jste si mohli povšimnout došlo k rozšíření slaboproudé problematiky s názvem "Slaboproudy.cz".

Tyto změny jsou vždy nutné po určitém čase podle toho jak se server profiluje. V další vlně "úklidu" budou vymazány některé již neaktuální informace. Pokud hledáte některý článek, na místě kde již není, je dobré použít vyhledávacího okénka. Zadáním slova "jistič", nebo jeho části "*jist*" naleznete všechny texty na Elektrice.cz, které tyto řetězce obsahují.

(-) Co bude dále změněno?
Pokud se nepřejde na placenou verzi výrobcům materiálů, služba "Superceník" bude zrušena. Budou více představení autoři článků. A změní se také rubrika "Osobnosti", bude rozšířena o "žijící osobnosti".

(+) Něco pro elektro řemeslníky.
Nový projekt oslovující neodbornou veřejnost bude zajímavý především pro OSVČ v podoborech elektro jako jsou:

elektroinstalatéři
revizní technici
projektanti

Laik bude mít možnost výběru odborníka v jeho blízkosti. Bude se jednat o projekt řešící problematiku elektroinstalace v domovní sféře. Od výběru elektromateriálu až po kolaudaci.

(+) Pro všechny:
Plánuje se možnost odborného dotazu na více odborníků najednou. Tedy prakticky pod některým článkem budete moci zadat dotaz. Ten bude okamžitě rozeslán více odborníků, kteří pokud se dotaz bude opravdu dotýkat jejich profese odpoví.

Dále se uvažuje nad hlubším propojení Elektriky.cz a informacemi systému iiSEL společnosti IN-EL.

Pokud máte návrh nebo připomínky, ke změnám, dejte nám vědět.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.