Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ARID: Josef Zima o průmyslovém právu a rozvoji invencí na AMPERu 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.07.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ARID: Josef Zima o průmyslovém právu a rozvoji invencí na AMPERu 2014


S předsedou asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví (ARID) Josefem Zimou jsme na veletrhu AMPER hovořili na téma Průmyslové právo a rozvoj invencí v Čechách. Co je průmyslové právo a jaké jsou jeho příklady? Kdo by se měl o průmyslové právo zajímat? Kde najdeme patentovou rešerši a jak ji můžeme využít? A co je to metoda TRIZ?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.07.2014



Josef Zima z asociace ARID s námi hovořil o průmyslovém právu a patentech na technická řešení. Níže uvedenou stopáž využijte k posunu k žádanému tématu.






O Asociaci rozvoje invencí a duševního vlastnictví
Asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví je dobrovolné sdružení občanů, působících v oblasti technické tvůrčí činnosti, aplikací invencí a rozvoje inovací, vzdělání, průmyslově právní ochrany nových řešení a v dalších činnostech, souvisejících s uplatňováním a vymáháním práv plynoucích z průmyslového vlastnictví v Evropské unii. Cílem asociace je činnost směřující k rozvoji invence a inovací a zajišťování průmyslově právní ochrany nových technických řešení v průmyslu, v malých a středních firmách, ve výzkumné a vzdělávací oblasti apod.

Více naleznete zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.