Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

ARID: Josef Zima o průmyslovém právu a rozvoji invencí na AMPERu 2014


Document Actions
Článek
S předsedou asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví (ARID) Josefem Zimou jsme na veletrhu AMPER hovořili na téma Průmyslové právo a rozvoj invencí v Čechách. Co je průmyslové právo a jaké jsou jeho příklady? Kdo by se měl o průmyslové právo zajímat? Kde najdeme patentovou rešerši a jak ji můžeme využít? A co je to metoda TRIZ?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.07.2014
reklama


Josef Zima z asociace ARID s námi hovořil o průmyslovém právu a patentech na technická řešení. Níže uvedenou stopáž využijte k posunu k žádanému tématu.






O Asociaci rozvoje invencí a duševního vlastnictví
Asociace rozvoje invencí a duševního vlastnictví je dobrovolné sdružení občanů, působících v oblasti technické tvůrčí činnosti, aplikací invencí a rozvoje inovací, vzdělání, průmyslově právní ochrany nových řešení a v dalších činnostech, souvisejících s uplatňováním a vymáháním práv plynoucích z průmyslového vlastnictví v Evropské unii. Cílem asociace je činnost směřující k rozvoji invence a inovací a zajišťování průmyslově právní ochrany nových technických řešení v průmyslu, v malých a středních firmách, ve výzkumné a vzdělávací oblasti apod.

Více naleznete zde.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Pojďme se krátce podívat tam, kde se dnes vychovávají budoucí elektrotechnici. Jaké mají dispozice k úspěšnému studiu elektrotechnického oboru? V jakém prostředí se pohybuje dnešní elektrikářský žák, učeň a student?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933