Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ABB: Light and Building ve Frankfurtu 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.06.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ABB: Light and Building ve Frankfurtu 2012


ABB: Light and Building ve Frankfurtu 2012
ABB nechybí na žádném důležitém veletrhu, a proto ani veletrh Light and Building nebyl výjimkou. Gigantický stánek se spoustou produktů byl vidět opravdu z dálky. Mezi vystavovanými produkty byla řada spínačů, zásuvek a přípojek DECENTO. Dominantním prvkem řady DECENTO je sněhobílý porcelán, ze kterého je vyroben nejen rámeček, ale i kryty a páčky spínačů. Kompletně porcelánová je také zásuvka 230V i kryty různých přípojek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.06.2012


Na veletrhu Light and Building ve Frankfurtu jsme s kamerou navštívili stánek ABB. Davů proudících do stánku bylo čím dál víc a bylo se rozhodně na co koukat.

Decento, to je řada vypínačů, zásuvek a nejrůznějších přípojek od ABB v historickém stylu. Tento druh instalace se začíná poměrně hodně rozšiřovat a je stále více žádaný. ABB nabízí celou řadu takto provedené instalace. 

Samozřejmě na stánku nechybí ani prvky pro moderní instalace do novostaveb nebo produkty pro inteligentní instalaci KNX.

ABB  má více než 140letou tradici v oblasti výroby a prodeje spínačů, zásuvek a dalšího příslušenství pro domovní i průmyslové použití. Design, kvalita, široká nabídka, služby zákazníkům – hlavní důvody pro použití výrobků ABB v interiérech a exteriérech rezidenčních i komerčních budovách.

 

 

 

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost zažádat si o
více informací níže uvedenou objednávkou!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Brno, EIB - U vlečky 2, Brno - 543 211 327 - josef.kunc@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.