Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

ABB: Light and Building ve Frankfurtu 2012


Document Actions
ABB: Light and Building ve Frankfurtu 2012
ABB nechybí na žádném důležitém veletrhu, a proto ani veletrh Light and Building nebyl výjimkou. Gigantický stánek se spoustou produktů byl vidět opravdu z dálky. Mezi vystavovanými produkty byla řada spínačů, zásuvek a přípojek DECENTO. Dominantním prvkem řady DECENTO je sněhobílý porcelán, ze kterého je vyroben nejen rámeček, ale i kryty a páčky spínačů. Kompletně porcelánová je také zásuvka 230V i kryty různých přípojek.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.06.2012


Na veletrhu Light and Building ve Frankfurtu jsme s kamerou navštívili stánek ABB. Davů proudících do stánku bylo čím dál víc a bylo se rozhodně na co koukat.

Decento, to je řada vypínačů, zásuvek a nejrůznějších přípojek od ABB v historickém stylu. Tento druh instalace se začíná poměrně hodně rozšiřovat a je stále více žádaný. ABB nabízí celou řadu takto provedené instalace. 

Samozřejmě na stánku nechybí ani prvky pro moderní instalace do novostaveb nebo produkty pro inteligentní instalaci KNX.

ABB  má více než 140letou tradici v oblasti výroby a prodeje spínačů, zásuvek a dalšího příslušenství pro domovní i průmyslové použití. Design, kvalita, široká nabídka, služby zákazníkům – hlavní důvody pro použití výrobků ABB v interiérech a exteriérech rezidenčních i komerčních budovách.

 

 

 

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost zažádat si o
více informací níže uvedenou objednávkou!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Brno, EIB
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Dodatek katalogu ABB pro rok 2023 poskytuje nejen přehlednou strukturu, ale i důkladné shrnutí toho nejdůležitějšího z nabídky značky. Můžete se těšit na detailní pohled na hlavní novinky, jako je dotykový panel, kombinace jističochrániče, venkovní rozvodnice Mistral a mnoho dalšího. Kromě produktových novinek naleznete v katalogu i historické milníky společnosti, informace o online konfigurátorech a další užitečné sekce. Tento katalog je nejen průvodcem novinkami roku 2023, ale i ukázkou inovativního a historicky bohatého dědictví společnosti ABB. Více zde ...
Spínací akční členy pro montáž na nosné lišty do rozváděčů jsou v posledních letech často vybavovány možností ručního ovládání ... Kombinace sběrnicové spojky a spínacího akčního členu. Doplňkové vybavení spínacích akčních členů. Žaluziové akční členy.
V této poslední části se zaměříme na automatické ovládání skupiny svítidel a udržování konstantní úrovně osvětlení.
V tomto čísle uvádíme typické příklady použití snímačů přítomnosti v závislosti na použitých silových částech.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933