Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zázračná rozbočka Hypernovy (1.) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.02.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zázračná rozbočka Hypernovy (1.)


polzas_19.jpg
Nakupujte hypervýhodně.... takový slogan určitě mnozí známe. Autor zapomíná ovšem dodat, že nakupovat hypervýhodně hyperpřístroje!
Radim Novotný, ze dne: 24.02.2004

Tak jsem zase objevil na chodbě ve schránce nevyžádanou poštu. Jejím autorem byla Hypernova. Leták hlásá, že uvedené ceny jsou platné od 25.2. do 2.3.2004. Tedy "všichni honem do Alberta". To je vlastně zase jiná reklama.

 A tak kolegové, ten kdo se domnívá, že je snad odborníkem na energie vyskytující se v sítích, tak rychle odevzdejte své diplomy. Hypernova přichází s novým přístrojem!

Navíc velkorysé slevnění o 30% je naprosto neodolatelné!

Tedy všichni výrobci přepěťových ochran mohou svoje výrobní portfólia klidně uzavřít. Podobně jako kolega psal o uzlu. (zde), tak i v tomto případě se jedná o zkrat v lidských vědomostech. Napadá mne.... není to trestné? Vždyť spotřebitel (mající z fyziky 4) tomu klidně uvěří.

A víte, že tento produkt má značku CE? Vzpomínáte si na Schuko zásuvky? Je možné, že moje hypernákupy tímto článkem skončily.....

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.