Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

BVV: Co nového na MSV 2004?


Document Actions
msv04bvv_1.jpg
Ve dnech 20. – 24. září 2004 se brněnské výstaviště stane dějištěm 46. mezinárodního strojírenského veletrhu MSV a 4. mezinárodního veletrhu obráběcích a tvářecích strojů IMT. Přestože jde o tradiční projekty, i tentokrát si pořadatelé pro vystavovatele a návštěvníky připravili několik překvapení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.08.2004

Eurofórum – pavilon plný informací
I po vstupu do EU zůstává problematika jejího rozšíření ekonomickým tématem číslo jedna. Mnoho firem v nových členských státech se potýká s řadou nejasností. Na jejich objasnění se cíleně zaměří projekt Eurofórum 2004, koncipovaný jako informačně - poradenské centrum s permanentním programem seminářů, diskuzí a bezplatných konzultací. Všem účastníkům bude po celou dobu konání veletrhu k dispozici v pavilonu M, který se nachází v sousedství pavilonu F v blízkosti hlavní „třídy“ spojující pavilony E a Z (bývalý pavilon Eurotel).

Semináře a individuální konzultace Eurofóra se budou věnovat všemu a všem, pokryjí tematicky všechny základní okruhy otázek důsledků členství v EU a vhodné budou především pro malé a střední firmy. Na vaše dotazy budou po celou dobu odpovídat mimo jiné odborníci ze společností European Consulting Institute, EUROTRAIN, CIVOP, Euro-Trend, EURO-Trend Audit, Direkta Group, IKB Leasing ČR a z Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře a Agrární komoře ČR.

AURA aneb Změřte si efektivitu veletržní účasti

Veletržní prezentace je uznávána jako nejkomplexnější marketingový nástroj, ale ne každý vystavovatel jej dokáže plně využít. K posouzení úspěšnosti tohoto snažení slouží nová soutěž AURA – Efektivní veletržní účast, kterou vyhlásila společnost Veletrhy Brno ve spolupráci s Českou marketingovou společností a vydavatelstvím Economia. Cílem projektu je zdůraznit roli veletrhu jako komunikačního prostředku a také působit na vystavovatele, aby vnímali vztah mezi marketingovými cíli své veletržní účasti a ztvárněním stánku. Soutěž tedy v první řadě hodnotí, jak úspěšně se vystavující společnosti podařilo sladit vzhled, vybavení či zaměření expozice s marketingovými cíly své veletržní účasti. Úroveň soutěže garantuje složení odborné poroty, která pracuje pod vedením předsedy České marketingové společnosti Jana Herzmanna a mimo jiné v ní zasedají známí architekti Vladimír Soukénka a David Vávra.

Golfová neděle ve Slavkově u Brna
O tom, že se MSV stává i společenskou událostí se můžete přesvědčit v neděli 19. Září. V 8:30 bude odstartován 2. ročník golfového turnaje MSV-SEW Golf Cup s podtitulem „…setkání odborníků ze světa průmyslu”. Turnaj je příležitostí nejen k měření sil mezi zástupci jednotlivých firem, ale i k navázání prvních kontaktů před nadcházejícím hektickým výstavním týdnem.

Místem konání bude mistrovské hřiště GC Austerlitz ve Slavkově u Brna. Podmínkou účasti v turnaji MSV-SEW Golf Cup je potvrzené zapsání hráče do startovní listiny, platná HCP karta nebo ZK a minimální věk 21 let. Vedle hlavního uzavřeného turnaje jednotlivců, hraného systémem stableford, je připraven také bohatý program pro nehrající hosty. Soupeřiví zástupci firem se mohou zúčastnit golfového miniturnaje organizovaného na hřišti zámecké golfové akademie a dalších soutěží.
MSV-SEW Golf Cup pořádají Veletrhy Brno a časopis T+T Technika a trh za podpory generálního partnera turnaje společnosti SEW-EURODRIVE – převody a pohony na klíč a firmy Renishaw – dodavatele měřicích a odměřovacích systémů a zařízení pro měření přesnosti obráběcích strojů. Více informací získáte na www.msvsewgolf.ccb.cz.

Do Brna rychleji
Zahraniční účastníci veletrhu mohou k dopravě využít přímého leteckého spojení na letiště v Brně – Tuřanech. Německá regionální letecká společnost Cirrus Airlines zahájí počátkem září dvakrát denně provoz na pravidelné lince Brno – Mnichov – Londýn. Z letiště v Mnichově, které je pátým největším v Evropě, je na linkách Lufthansy zajištěno návazné spojení do celého světa. Jedenatřicetimístný letoun Dornier 328 zkrátí cestu z Brna do Mnichova na hodinu a čtvrt a na letiště London – City přímo v centru Londýna cestující dorazí včetně mnichovského mezipřistání za čtyři hodiny.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933