Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Zásuvkové kombinace NG energy


Document Actions
ngroz2.jpg
Plastové rozvodnice, vybavené jističi, chrániči, jednofázovými a třífázovými zásuvkami. Sortiment o který je zájem a který má dobré technické zázemí. Stojí to za pozornost!
Igor Nováček, ze dne: 19.06.2003
reklama

Při návštěvě brněnského Elva nás překvapila vůně grilovaného masa, podívali jsme se odkud, že to vítr vane..... zahlédli jsme záchranný stan hladových elektromontérů s nápisem společnosti NG elektro. Po krátkém rozhovoru s obchodníky, jsme se dozvěděli mnohé. Na programu byli (kromě jiných produktů) zásuvkové kombinace NG energy. 

 

Jedná se o nekonečný příběh různých variant těchto zásuvkových skříněk. Možností, ať již typových, či na zakázku vyrobených, může mít zákazník až 1300 druhů!

NG elektro uvádí tyto přednosti těchto zásuvkových kombinací:
  • příznivé ceny
  • varianty 24/230/400V, 16/32/63A,
  • 100% kvalita
  • rychlé dodací lhůty
  • osazení kombinací dle přání zákazníka
  • všechny kombinace jsou certifikovány EZÚ
  • možnost smyčkování
  • každá kombinace vybavena standardně připojovací svorkovnicí Werit 5 x 25 mm2
  • kombinace jsou standardně osazeny vývodkami
  • pouzdra z polykarbonátu nebo tvrzené gumy
  • zásuvky vybaveny systémem
  • možnost vybavení kombinace rukojetí

Tyto rozvodnice mají nové obaly, které jsou vylepšené o vrtací šablony. Do obchodů se tyto rozvodnice doplňují ve speciálních regálech, kterých si určitě všimnete. Doplňování tohoto sortimentu po ČR zajišťují specializovaná vozidla. Zde se můžete přesvědčit, že se jedná prakticky o stavebnici, která je opravdu flexibilní, což zajišťuje potřeby stavebníků a montérů.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Pohyblivá napájecí jednotka HoverCube VH od OBO. V dílenských prostorách tam, kde se na pracovní ploše objevují různá zařízení, různých rozměrů, se pevně instalovanými zásuvkami prakticky, jejich počtem a blízkostí nikdy nezavděčíme. Jinak je tomu u pohyblivých přívodních boxů. Ty se přiblíží na potřebnou vzdálenost a stejně tak rychle uklidí do bezpečné vzdálenosti. A parametry? Krytí IP20, rozměry ...
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Pokud se chceme svou argumentací stavět na uvádění rozdílu, musíme se podívat na oba póly. V tomto případě na § 47 vyhlášky 137/1998 Sb., jehož obsah je v nové vyhlášce 268/2009 Sb. nahrazen § 36. Jaký je tedy rozdíl mezi zmíněnými paragrafy?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933