Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Plzeňská Elektra 2002 poté.... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.11.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Plzeňská Elektra 2002 poté....


Krátký pohled oč jste přišli na regionální elektrotechnickém veletrhu Elektra 2002 v plzeňském KD Inwestu.
Margita Boháčová, ze dne: 18.11.2002

Již tradiční termín elektrotechnické události Elektra se konal minulý týden. K vidění byly užitečné elektrotechnické software, systémy ochrany před přepětím, instalační, automatizační, zabezpečovací, komunikační technologie....
Na regionální výstavě nešlo o objevení novinek, ale spíše o živý kontakt s obchodníky a odborníky, kteří objasnili některé veřejnosti doposud skryté skutečnosti.
V první patře proběhla středoškolská učňovská soutěž zručnosti instalatérů.

Tip z Elektry
Znáte Mšec? Ne? Nic si z toho nedělejte, nejste sami. Ovšem v této vísce se nachází obchodní firma, která umí vyřešit problém s náhradním dílem u elektromotorů.

Doprovodné programy:
První den
seminář L.P.Elektro (František Kosmák, Zdeněk Rous, Jiří Hakl)
Druhý den propagační seminář "Novinky v elektroinstalačních systémech, technologiích a osvětlení na prahu 3.tisítiletí (M.Dufek, P.Král, Josef Kunc, Antonín Badalík, Jiří Burant, Lumír Brabec, Petr Moutelík, Martin Vítek)
Třetí den seminář L.P.Elektro (Václav Černý, Miroslav Úlovec, Radek Tomášek, František Kosmák)

Atrakce?
Samozřejmě, že se konal večírek pro vystavovatele. Klasický turnaj v kuželkách.... Ovšem největší zájem byl o nápoje u baru, tedy ani tak ne o ty nápoje, jak o pohyby mladé barmanky, kterou jsme bez blesku zachytili dobře pouze jednou.

Návštěvnost?
Předpokládali jsme, že do konce roku nám zbývají ještě tři výstavy (Plzeň, Ostrava a Liberec), na které máme zhruba něco přes tisíc "kuchařek elektrotechnika". Výsledek po plzeňské Elektře je ten, že nám kuchařek zbylo těch "něco přes", tedy rozdalo se jich v Plzni tisíc. Pro srovnání, na Ampéru se jich rozdalo 4500.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.