Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: PCE, svět zásuvek a vidlic (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.09.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

PCE, svět zásuvek a vidlic


pce5.jpg
Průmyslové zásuvky a vidlice, kompletní program. Silnoproudé konektory v nespočetných provedeních, na které můžete jen přijít.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.09.2002

Doba keramických "hrušek" je pryč. Nová doba, nové spotřebiče, nové vidlice, nové zásuvky. Tak nějak můžeme stručně vypovědět o změnách za posledních třicet let.

S výrobci vidlic a zásuvek se roztrhl pytel, proto je dobré vědět, které "hráče" máme na trhu. Rakouská firma PC Elektric má ve svém sortimentu opravdu velkou škálu různých typů vidlic a zásuvek, které kromě jiných nesou označení (ESČ) i naší české zkušebny EZÚ.

Vidlice, spojky, zásuvky, nástěnná provedení s vypínačem, jištěním, zkušební vidlice, vestavné vidlice a zásuvky, jednofázové vidlice a zásuvky z gumy, přípojky motorových přívěsů, redukce, stavební rozbočky, zásuvkové kombinace s jištěním.... to je krátký výčet toho co naleznete u PCE.

Kontaktovali jsme firmu PCE ve Frankfurtu a Mnichově s přáním dostat podrobnosti o sortimentu. Obvykle se nám po výstavách ozve tuzemské zastoupení, ovšem v tomto případě nám vždy přišla technická podpora z Rakouska. Jednou německy a podruhé anglicky. Pokud vás zajímají podrobnosti můžete stejně jako my, kontaktovat firmu PCE:

A 4973
St.Martin/Innkreis
Austria Europe
+43-7751-61220
office@pcelectric.at

Podívejte se na stránky výrobce zde: www.pcelectric.at.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.