Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Nikobus opět v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.11.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Nikobus opět v Brně


moell_brno_1m.jpg
Školení společnosti Moeller na systém Nikobus s označením ROAD SHOW nemůžeme označit jako prezentační....
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.11.2002

Školení společnosti Moeller v akci nazvané ROAD SHOW zaměřené na systém inteligentní elektroinstalace budov Nikobus nemůžeme označit jako prezentační, protože Ing. Jaromír Pávek objasňoval podrobnosti systému, o kterých se při běžném prezentačním seznámení nezmiňuje.

 Pohled účastníka.

ROAD SHOW je řetězec školení, který je určen výhradně pro vážnější zájemce o systém Nikobus. Resp. pro odborníky, kteří chtějí tento systém navrhovat, projektovat nebo instalovat.

Jako každý systém má i tento svoje specifika a tajemná zákoutí, která obvykle získáte praxí. Proto pro je vhodné pro "novice" investovat jeden den a 300.-Kč vložného na seminář ROAD SHOW. Na některé se ještě můžete přihlásit i prostřednictvím našeho serveru zde.

My jsme se podívali na brněnské setkání, které se konalo v kohoutovickém hotelu "Myslivna". Tedy v opravdu pěkném prostředí. Tedy v klidném prostředí na jednom z nejvyšších míst v Brně s perfektním výhledem se vybraná skupinka odborníků seznámila s problematikou návrhu systému Nikobus.

Komfortní ovladač IrDak systému Nikobus.

Dnes, v době, kdy musí každý zaměstnanec, či řemeslník sám pracovat na svém odborném rozhledu a schopnostech, váží dobře které informace bude přijímat a které nejsou pro jeho činnost přínosem. Podle našich rozhovorů s elektrotechniky zaznamenáváme slušný zájem o rozvoj vědomostí v této oblasti inteligentních instalací. Samozřejmě doposud se ne jeden odborník ohlíží na počet dosavadních zájemců o tyto systémy. Protože se však nejedná o běžný projekt, o který by mohl mít vážný zájem každý stavebník, často se uvedenému systému nevěnuje pozornost. Ovšem v případě zájmu může být již pozdě. Aneb "štěstí přeje připraveným"!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.