Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Znáte Wagosvorku 221 v detailech? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.11.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Znáte Wagosvorku 221 v detailech?


Znáte Wagosvorku 221 v detailech?
Máme tu zase krabicové páčkovky! Občas s kolegy přemýšlíme, jak taková elektroinstalační drobnost dokáže udělat tolik "muziky" po celém světě. A jako každý populární produkt je často napodobován a nabídka na trhu s alternativami se stává hodně nepřehlednou. A protože my, jako technicky založení lidé, se díváme především na konstrukční fakta než na výsledky kreativních reklamních agentur, sledujeme parametry.
Igor Nováček, ze dne: 30.11.2018



Občas sleduji, jak se v prodejnách či velkoobchodech nakupují wagosvorky. K mému opakovanému zjištění, nechci napsat překvapení, jde o rutinní záležitost. Krabičku, dvě krabičky, 100, 200, 300 wagovek. Ale to, co se ve skutečnosti nakonec koupí, může být i cokoliv jiného. Nechci nikoho obviňovat z podvodu, to určitě ne, ale dobře naučená obchodní konverzace často neznalého nakupujícího svede z původního záměru zcela jinam.

Samozřejmě jsou podobné praktiky naprosto normální ve spotřebitelském světě. Stává se to například, když obchodník má skladem jiné zboží, má lepší nákupní podmínky od jiného výrobce, nebo třeba jen doprodal před chvílí poslední kusy. Nelze ovšem prodejci něco takového vyčítat. Je to na jeho pracovní pozici přirozené. Ovšem pokud si přejí wagosvorku 221, pak ji buď mají nebo nemají. Alternativa neexistuje. Podívejme se na firemní fakta ...




Nemyslím, že koupit jiný typ je špatně, ovšem pokud očekávám konkrétní parametry, jsou obchodní plky zavádějící. Myslím, že pánové z Waga či jiných značek výrobců by hovořili podobně.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu
páčkových krabicových svorek 221 WAGO
níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.