Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Čestné uznání pro Siemens za rozvaděč 8DJH Compact (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.03.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Čestné uznání pro Siemens za rozvaděč 8DJH Compact


Čestné uznání pro Siemens za rozvaděč 8DJH Compact
Společnost Siemens získala čestné uznání v soutěži Zlatý AMPER 2014 pořádané v rámci mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER 2014. Ocenění obdržel vn rozvaděč 8DJH Compact, novinka z výrobního závodu ve Frankfurtu nad Mohanem. V letošním roce byl do této tradiční soutěže přihlášen rekordní počet exponátů.
Komerční sdělení, ze dne: 31.03.2014



Pro 8DJH Compact, nejmenší vn rozvaděč společnosti Siemens, je charakteristická maximální funkce na minimální ploše. 8DJH Compact je, stejně jako jeho předchůdce rozvaděč 8DJ10, jediným rozvaděčem svého druhu na trhu, který disponuje transformátorovými odbočkami umístěnými v horní části skříně. Tím jsou dány jeho minimální požadavky na zastavěnou plochu a tedy určení do stanic, kde hraje stěžejní roli úspora místa. Oproti srovnatelným kompaktním rozvaděčům s plynovou izolací poskytuje 8DJH Compact více prostoru pro zpravidla navazující nn rozvaděč, který lze vybavit větším počtem napájecích odboček.


Pro větší náhled kliknout!


Ani tato novinka samozřejmě nepostrádá možnost dodatečně osadit odpínače v jednotlivých odbočkách motorovými pohony a vypínacími spouštěmi pro dálkové ovládání. Rozvaděč je vhodný pro síťové stanice všech typů a využitím širokého spektra možností doplňkové výbavy splní veškeré požadavky provozu a řízení moderních vn sítí, kladené z oblasti Smart Grid. 8DJH Compact nese všechny osvědčené vlastnosti a funkce „rodiny“ kompaktních, plynem izolovaných vn rozvaděčů Siemens - tedy vysokou provozní spolehlivost, hospodárnost a snadnou obsluhu.


Pro větší náhled kliknout!


O ocenění v soutěži Zlatý Amper rozhodovala desetičlenná odborná komise složená z odborníkù z ČVUT FEL, VUT FEKT Brno, ZČU FEL Plzeň, VŠB - TU FEL Ostrava, SAV AV Bratislava a EZÚ Praha. Letos bylo do soutěže přihlášeno 37 exponátů z 33 vystavujících společností, sešla se tedy největší konkurence v celé historii soutěže. Oceněný rozvaděč byl v rámci veletrhu AMPER představen na stánku společnosti Siemens.

Technické parametry vn rozvaděče 8DJH Compact

 

POKUD PRACUJETE V OBORU,

máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
 podrobných informací o tomto oceněném rozvaděči

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.