Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ZEZ SILKO: Katalog kondenzátorů pro indukční ohřev (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.12.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ZEZ SILKO: Katalog kondenzátorů pro indukční ohřev


ZEZ SILKO: Katalog kondenzátorů pro indukční ohřev
Roztápíte ingoty pomocí spirál? Je indukční ohřev předmětem vašeho byznysu? Pak vaší pozornosti patrně neuniknou kondenzátory pro indukční ohřev renomované značky ZEZ Silko ze Žamberku! V útlém technickém sešitě naleznete vyráběné typy, které v tomto případě pokryjí většinu potřeb. Žamberk, kde se nachází výrobní areál, je nedaleko chaloupky, kde žil Prokop Diviš (nikoliv Přímětice ale Žamberk).
Igor Nováček, ze dne: 5.12.2014



Kondenzátory pro indukční ohřev jsou v oblasti elektroinstalací opravdu specialita. Ovšem mezi elektrotechniky se vyskytují i projektanti nebo realizátoři indukčních ohřevů, kterým jsou tyto typy kondenzátorů naopak velmi blízké (např. www.rajmont.cz).


Přede mnou leží útlý katalog společnosti ZEZ Silko, která je kondenzátory v tuzemsku opravdu proslavená. Žamberk, kde se nachází výrobní areál, je nedaleko chaloupky, kde žil Prokop Diviš (nikoliv Přímětice ale Žamberk). Ale zpět k tomuto informačnímu materiálu.

Na zhruba 35 stránkách lakovaného a barevného papíru naleznete vše o vyráběných kondenzátorech: popis konstrukci, obrázek, tabulku důležitých parametrů, technických a limitních hodnot. Najdete tu i tabulku výkonů a rozměrové výkresy.

 
Pro větší náhled kliknout!


O jakých typech kondenzátorů je řeč?

Pokusím se obsáhlou tabulku zkrátit do jednodušší struktury ...


Pro větší náhled kliknout!


Spíš než o katalog jde o technický sešit zaměřený právě na tuto úzkou skupinu kondenzátorů. Nechybí ani legenda typového značení nebo diagramy zapojení. V případě posledně zmiňovaných kondenzátorů pro indukční zařízení naleznete také informace pro přesnou objednávku.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
papírového katalogu kondenzátorů ZEZ Silko
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.