Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zápis z jednání volených orgánů UE ČR (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.05.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zápis z jednání volených orgánů UE ČR


Zápis z jednání volených orgánů UE ČR
Jak probíhalo jednání Unie Elektrotechniků ČR začátkem dubna v Pardubicích? Jaké důležité body k projednání byly na programu a k jakým závěrům se dospělo? Zápis z jednání volených orgánů UE ČR v Domě kultury Pardubice, dne 5. 4. 2012. Byl navrhnut a následně schválen, termín mimořádného 6. sněmu Unie, kde mohou být voleny volené orgány Unie. Předpokládaný termín 6. sněmu je ...
Jan Franěk, ze dne: 21.05.2012

 

Zápis z jednání volených orgánů UE ČR v Domě kultury Pardubice, dne 5. 4. 2012

Přítomni dle prezenční listiny.
Omluveni: JUDr. Zbyněk Urban, Štěpán Valenta

Program:
1. Zahájení, volba zapisovatele a ověřovatele.
2. Schválení programu.
3. Příprava na 6. mimořádný sněm UE ČR - seznamy delegátů a členů představenstva, návrhy členů pracovních komisí, projednání kandidátek na předsedu, místopředsedy, členy DK a jejího předsedy.
4. Projednat, kdo bude Unii zastupovat navenek, kdo v HK ČR, kdo v Komoře BOZP a PO, atd.
5. Projednat strategii UE ČR - navrhnout případné změny, doplnění a hlavně krátkodobé, střednědobé a dlouhodobé cíle, případně cesty k jejich naplnění.
6. Pokud bude navržena změna strategie UE ČR a nebudeme začleněni do HK ČR návrh na změny statutu Unie.
7. Závěr

Závěr jednání:
Předseda UE ČR ukládá všem, aby si řádně pročetli stávající stanovy a strategii Unie, aby se mohli připravit projednávání všech nutných změn, nebo doplnění cílů Unie. Jde o to, přizpůsobit tyto cíle aktuálním potřebám elektrotechniků i jednotlivých svazů, cechů a společenstev.

Dále je potřeba navrhnout a realizovat nějaké způsoby financování Unie, aby mohla být některá činnost lépe a kvalitněji vykonávána. Bez toho nebude v budoucnu možno zlepšit a zprofesionalizovat některé činnosti potřebné k řádnému fungování Unie.

Pak je nutné připravit v jednotlivých svazech kandidátky na předsedu a místopředsedy Unie, jednotlivé členy vedení a členy komisí. Pak také ty, kteří nás budou zastupovat na jednotlivých jednáních s úřady.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.