Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Zakázková výroba rozvaděčů Elplast-KPZ Rokycany pro železnice (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.07.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Zakázková výroba rozvaděčů Elplast-KPZ Rokycany pro železnice


Zakázková výroba rozvaděčů Elplast-KPZ Rokycany pro železnice
ELPLAST-KPZ Rokycany vyrábí plastové rozvaděče už od roku 1990. V nabídce rozvaděčů má více jak 1.000 katalogových položek. Zároveň provádí zakázkové úpravy a vyrábí i kompletně zakázkové rozvaděče. K nim patří i rozvaděče vyrobené pro železnici. Jedná se například o společné přístrojové skříně pro místní ovládání přejezdů, které nalezneme u kolejí po celé České republice. Více nám zakázkovou výrobu rozvaděčů přiblížil Miroslav Kaufner.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.07.2015


Víte, z jakého materiálu se vyrábí takzvané plastové rozvaděče? I to se dozvíte v tomto rozhovoru z veletrhu AMPER 2015.


Krátce o společnosti ELPLAST-KPZ Rokycany
Společnost ELPLAST-KPZ Rokycany navazuje na několikaletou tradici výroby přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila firma materiálem SMC, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a  dalších. Výroba rozvaděčů je soustředěna do provozoven v obci Mlečice, okres Rokycany. Přístroje, kterými jsou vybaveny jednotlivé typy rozvaděčů, jsou tuzemské výroby a rovněž odpovídají harmonizovaným evropským normám.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELPLAST - KPZ Rokycany, spol. s r.o. - Mlečice 45, Zbiroh - 371 796 599 - info@elplast-kpz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.