Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: MSE: XVII. Mezinárodní konference o měření v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 3.06.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

MSE: XVII. Mezinárodní konference o měření v Brně


MSE: XVII. Mezinárodní konference o měření v Brně
Neměli jste možnost zúčastnit se osobně Mezinárodní konference o měření, jejíž 17. ročník se uskutečnil v předchozích dnech? Co vše konference nabízela? Jaké cíle měli pořadatelé? Více informací zde ...
Pavlína Červená, ze dne: 3.06.2009

Pokud patříte do skupiny, která se v rámci své práce setkává s nejrůznějšími metodami měření a pracuje s měřicími přístroji, pak právě pro vás byla určená akce, jenž se konala 26. května 2009 v Brně a taktéž následující den 27. května v Praze. Moravský svaz elektrotechniků ve spolupráci s firmami JHS ELEKTRO Praha a Elektrotechnika Brno totiž pořádal

XVII. Mezinárodní konferenci o měření.

Cílem konference bylo seznámit elektrotechniky, projektanty, revizní techniky, pracovníky údržeb a ostatní s uplatňováním nových metod měření, norem a předpisů v oblasti elektrotechniky. Dalším záměrem bylo seznámit účastníky s nejčastěji se vyskytujícími problémy při uplatňování norem a předpisů v projektech a při realizaci.

Již notnou dobu před samotným zahájením příspěvků přednášejících obsadili chodbu Bílého domu, kde se akce konala, elektrotechnici, projektanti, revizní technici a další, kteří měli možnost prohlédnout si vystavené měřicí přístroje firem, jejichž zástupci vykonávali i poradenskou činnost. Potkat jste tu mohli například společnosti GMC - měřicí technika, Metra, GHV, Illko, TR instruments a další.
Zároveň byl zajištěn přímý prodej vybraných technických dokumentů.

Samotnou konferenci pak zahájil prezident Moravského svazu elektrotechniků František Šťourač.

Plánované přednášky:

Samotnou konferenci ukončilo slosování cen - měřicích přístrojů a dalších pomůcek elektrotechniků. Hlavní cenou pak byl měřicí přístroj Profisafe 690, jež tomboly věnovala společnost GMC-I, Německo.

Krátký záznam z konference můžete vidět zde ...

 

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.