Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Srdcem našeho návrhu je bezpečnost (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.01.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Srdcem našeho návrhu je bezpečnost


w11_mustr.jpg
Nikdy jsme nechtěli následovat kroky výrobců šroubových svorek a to již od dob vzniku roku 1951. Chtěli jsme vyvinout něco lepšího a to se nám podařilo - díky pružinové spojovací technologii. Vše začalo výrobou....
Blazek, ze dne: 7.01.2004

Nikdy jsme nechtěli následovat kroky výrobců šroubových svorek a to již od dob vzniku roku 1951.
Chtěli jsme vyvinout něco lepšího a to se nám podařilo - díky pružinové spojovací technologii. Vše začalo výrobou spojek s technologií "Push - Wire", ta dláždila cestu revolučnímu CAGE CLAMP® systému.

Dnes máte obrovský výběr mezi jednotlivými systémy, kde si můžete vybírat svorky podle velikosti průřezu vodičem v rozsahu již od AWG 28 do AWG 000 (0,08mm2 do 95mm2)!

Filosofie bezpečnosti je srdcem, které bije v útrobách našich výrobků: "Odolnost proti vibracím a bez údržbový provoz" - tyto vlastnosti jsou zlepšovány pro blaho lidí i pro bezproblémový běh okolní technologie.- Spojování technologií WAGO PUSH-WIRE se skvěle hodí pro aplikace, kde průřezy pevných vodičů dosahují rozsahu od AWG20 do AWG10 (od 0,5 mm2 do 4 mm2).

Tyto svorky jsou důkazem, jak bourat bariéry.

Podrobnosti o dalších výrobcích naleznete v odkazech níže.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.