Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Termokamerové systémy Workswell ThermoInspector a WIRIS (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.11.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Termokamerové systémy Workswell ThermoInspector a WIRIS


Termokamerové systémy Workswell ThermoInspector a WIRIS
Termokamerové systémy společnosti Workswell ThermoInspector a WIRIS se utkaly v letošním roce o ocenění ZLATÝ AMPER. WIRIS, který v soutěži uspěl, je ucelený termovizní systém pro drony. ThermoInspector je pak inspekční systém pro monitoring, analýzu a vyhodnocení sváření plastů a kovů, vstupně-výstupní kontrolu, ale i jakostní, termální a jiné testování během celého procesu výroby.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.11.2016


O termokamerách jsme si povídali s Janem Sovou.



Krátce o společnosti Workswell
Společnost Workswell je technologickou, vývojovou a obchodní společností působící na českém a slovenském trhu se sídlem v Praze a pobočkou v Rožnově pod Radhoštěm a Žilině. Jedním z hlavních cílů společnosti je rozvoj a aplikace nových trendů v oblasti bezkontaktního měření teploty pomocí termografických kamer, jejich dodávky do odvětví průmyslu, stavebnictví, potravinářství, chemického průmyslu, bezpečnostních technologií a také jejich integrace do průmyslových procesů jako prvku vstupně-výstupní kontroly. Společnost Workswell zastupuje několik světových výrobců termografických kamer, které dodává na český a slovenský trh. Participuje při výrobě a návrhu nových produktů a spolupracuje při vývoji softwarových řešení na míru.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.