Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WILLIAMS: Variabilní systém osvětlení Occhio (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.07.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WILLIAMS: Variabilní systém osvětlení Occhio


WILLIAMS: Variabilní systém osvětlení Occhio
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 9.07.2010

Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel Occhio německé společnosti Axelmeiselicht. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, ale více již prozradí Miroslav Hruška ...

Svítidla systému Occhio určena pro obytné a komerční oblasti se rozdělují do tří základních řad - Puro, Sento, Divo. Vynikají předně svou univerzálností a nejen atraktivním designem, ale obzvláště svou kompletně modulární konstrukcí.

Podstata systému Occhio spočívá v multifunkčním konceptu pohyblivých těles a vyměnitelných reflektorových hlav, jenž umožňuje zvolit specifické řešení konstrukce osvětlovacího tělesa pro každé konkrétní umístění. Prakticky lze tyto světelné zdroje umístnit nebo upevnit (v závislosti na volbě řady) na většinu míst či povrchů, které si uživatel vybere.

Pro dosažení žádoucí intenzity, rozptýlenosti či barevného odstínu osvětlení si pak můžete "pohrát" s rozsáhlou škálou výměnných objektivů, čoček a filtrů. Jednotlivá světla tak lze optimálně přizpůsobit s ohledem na převládající barvy povrchové úpravy architektury a pro každou aplikaci vybrat nejvhodnější světelný zdroj.

Systém svítidel Occhio zcela jistě zaujme svými téměř nevyčerpatelnými možnostmi kreativního řešení osvětlení jak profesionály z řad architektů, designerů nebo elektromontážních firem, tak samotné uživatele hledající zajímavá řešení osvětlení.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.