Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Weidmueller oslavil 20 let na českém trhu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.09.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Weidmueller oslavil 20 let na českém trhu


Weidmueller oslavil 20 let na českém trhu
Rodinná firma Weidmueller je na našem trhu dobře známá řadovými svorkami a nejen těmi. Na českém trhu je již dvacet roků. Na počátku zde sice byla pod značkou Klippon, ta se však později změnila na stávající Weidmueller. Tato značka není zaměřena pouze na ektroinstalační část průmyslového spektra ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.09.2012


Rodinná firma Weidmueller je na našem trhu dobře známá řadovými svorkami a nejen těmi. Na českém trhu je již dvacet roků. Na počátku zde sice byla pod značkou Klippon, ta se však o dva roky později změnila na stávající Weidmueller.

Značka není zaměřena pouze na elektroinstalační část průmyslového spektra. Její směr je do strojírenství, energetiky, zpracování surovin, dopravní techniku, konektivitu přístrojů, ale také na infrastrukturu budov. V portfoliu této značky nalezneme ovšem také nářadí. Navíc vyrábí také elektronické součástky a komponenty určené pro solární elektrárny.



Německá značka Weidmueller má obchodní zastoupení ve více než 80 zemích po celém světě a výrobní závody například v Itálii, Brazílii, Austrálii, ale také v Číně. I v České republice vyrábí poměrnou část svých produktů. Josef Gross popsal úspěšný průchod světovou finanční krizí v  roce 2009, kterou přečkali a v roce 2010 se "vyhoupli zpět do sedla úspěšných čísel".




Po tiskové konferenci byla Christianem Glaeselem a Volpertem Brielem předána Josefu Grossovi památeční plaketa ve tvaru České republiky jako poděkování za dosavadní výsledky.

Kde nalezneme produkty značky Weimueller?

A co vy? Jakou kladnou referenci dáte této značce?

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Weidmüller, s.r.o. - Vídeňská 340, Vestec - +420 244 001 400 - office@weidmueller.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.