Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WEIDMÜLLER: Komponenty pro fotovoltaické elektrárny (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.03.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WEIDMÜLLER: Komponenty pro fotovoltaické elektrárny


WEIDMÜLLER: Komponenty pro fotovoltaické elektrárny
Společnost WEIDMÜLLER je známý výrobce komponent a poskytovatel komplexních řešení pro elektrické propojování, přenos, upravování i zpracovávání energie, signálů a dat. Pokud hledáte komponenty a řešení pro vaši FV aplikaci, neměl by vám tento článek uniknout ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.03.2010

Sortiment společnosti WEIDMÜLLER zahrnuje řadové svorky, konektory, relé, převodníky, napájecí zdroje, přepěťové ochrany, sdružovače signálů, elektroinstalační krabice, instrumentaci pro průmyslový Ethernet, switche, systémy značení a další, včetně nářadí pro elektrotechniku. Na to, co může WEIDMÜLLER nabídnout fotovoltaickému trhu, jsme se na 4. ČFVK zeptali zástupce společnosti Jiřího Jeřábka...

Na fotovoltaickém trhu je velmi rozsáhlý prostor pro využití produktů společnosti WEIDMÜLLER. Od speciálních konektorů určených k montáži na solární panely již při výrobě, komplexní přepěťovou ochranu a řadu dalších komponent, až po řešení sítě sledování i měření systémů celé elektrárny s možností odesílaní automatických stavových zpráv.
Jejich produkty nejsou úzce zaměřeny na konkrétní segment FV trhu či cílovou oblast zákazníku. Komponenty a řešení od této společnosti využijí jak v průmyslu a velkých elektrárnách, tak i v malých nebo domácích FV systémech.

Konkrétně pro posledně jmenovanou oblast má WEIDMÜLLER připravené ucelené řešení "All in one" (vše v jednom). Zjednodušeně řečeno: obdržíte instalační krabici s kompletně vyřešenou ochranou proti přepětí a dalšími potřebnými komponenty včetně kontrolního elektroměru pro zelený bonus, do které připojíte solární panely. Díky tomuto je instalace fotovoltaického systému podstatně usnadněna, což znamená úsporu času a jak známo čas jsou peníze ... zvlášť pokud jde o business.

Takže ať už jste projektant, podnikatel či soukromá osoba a přemýšlíte, jak pořešit vaší FV aplikaci, zkuste se informovat na nabídku společnosti WEIDMÜLLER.

Více informací si můžete pohodlně objednat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Weidmüller, s.r.o. - Vídeňská 340, Vestec - +420 244 001 400 - office@weidmueller.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.