Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

WEIDMUELLER: CD sortimentu 2007


Document Actions
WEIDMUELLER: CD sortimentu 2007
Zastavili jsme se na letošním AMPERu 2007 na stánku Weidmueller pro čerstvé informace, které mohou zajímat projektanty. Obdrželi jsme malý letáček a CD.
Jaroslav Borovec, ze dne: 22.04.2007
reklama

MINIPOHLED

Zastavili jsme se na letošním AMPERu 2007 na stánku Weidmueller pro čerstvé informace, které mohou zajímat projektanty. Obdrželi jsme malý letáček a CD.

Z letáčku se dozvíme:
Weidmueller je přední výrobce komponentů pro připojovací technologie přenosu energie a dat. Portfolio společnosti Weidmiiller obsahuje řadové svorky, PCA konektory a PCA svorky, průmyslový Ethernet, relé, převodníky, napájecí zdroje, přepěťové ochrany, komponenty pro instalace, systémy značení, převodníky, nářadí a výrobky OEM.

Z CD se dozvíme mnohem více,
ovšem je nutné jazyková vybavenost. Ze Španělštiny, Italštiny, Němčiny, Francouštiny a Angličtiny si mnozí určitě vyberou a dostanou se ke studnici informací.

V rootu CD naleznete jeden spustitelný soubor, kterému zvolíte komunikační jazyk a následně bude pro vás rozcestníkem mezi velkým množstvím katalogových listů v pdf, které jsou uloženy v adresářích na CD.


 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
#EH: Jak jsme podrobili svorky WAGO a IDEAL totálnímu zkratu. Před deseti lety proběhlo na učilišti v Sokolnicích neobvyklé testování krabicových svorek. Sešlo se třicet kvalifikovaných specialistů z různých elektrotechnických podoborů, aby prověřili bezšroubové německé svorky WAGO a americké stáčecí konektory IDEAL těžké zkoušce pětinásobkem udávaného jmenovitého proudu. Kdo si pamatuje jak testování dopadlo? Málokdo ví, že tento spontánní pokus vstoupil do historie jako zásadní argument! Připomeňme si videozáznam sami zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933