Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAPRO: Příchytka, která drží jako pitbul! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.11.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAPRO: Příchytka, která drží jako pitbul!


WAPRO: Příchytka, která drží jako pitbul!
Na neúprosné psí čelisti se odkazuje tento výrobce s přípravkem na zatahování kabelů. Svazkování vodičů není minulostí. Přehledná zapojení jsou standardem každého profesionála. Je tedy otázkou, jakou cenu a časovou náročnost potřebujeme vynaložit.
Igor Nováček, ze dne: 1.11.2010

Odkaz na bojové plemeno psa není zrovna v tomto oboru originální. Na neúprosné psí čelisti se odkazuje tento výrobce s přípravkem na zatahování kabelů. Ale po praktické ukázce lze potvrdit, že jsou vlastnosti této příchytky podobné ...

Svazkování vodičů není minulostí. Přehledná zapojení jsou standardem každého profesionála. Je tedy otázkou, jakou cenu a časovou náročnost potřebujeme vynaložit. Uvedená příchytka je pouze na jedno použití. Po nasazení lze stěží odstranit a pokud ji opravdu demontujete, nelze znovu použít se stejnými vlastnostmi.

Na bližší podrobnosti se podívejte v následujícím videospotu. Jde o malou praktickou pomůcku, která v často zaplněném rozvaděči může udělat nenahraditelnou službu ...


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.