Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAPRO: Plynový hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.10.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAPRO: Plynový hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic


WAPRO: Plynový hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic
Plynový hořák od společnosti Wapro, který nás zaujal na hradecké výstavě Sonepar 2015, byl speciálně vyvinut pro smršťování teplem smrštitelných trubic. Hořák se používá s dvou a desetikilovými bombami a je vybaven šetřícím ventilem, který reguluje plamen. Doplnit jej lze také přepouštěcími a pojistnými ventily. Více nám o hořáku prozradil Martin Hrubý.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.10.2015


Elektrická pistole na zafukování smrštitelných hadic je téměř povinnou výbavou univerzálního elektromontéra. Ale ten opravdový univerzální hráč ví, že ne všude je k dispozici elektrická energie. A tak uprostřed pole ve výkopu rád použije jinou alternativu. Plynový hořák!

Jak takový hořák pro smršťování teplem smrštitelných trubic funguje?


Krátce o společnosti Wapro

Všechny produkty nabízené společností WAPRO - ať jsou to plastové vázací pásky a jejich příslušenství, nerezové vázací a připevňovací pásy a pásky, přes kabelové vývodky a ochrany vodičů, po teplem smrštitelné trubice a vodiče s PVC izolací - jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi ve výrobních závodech v USA, Anglii, Holandsku, Německu, Polsku, Japonsku, Číně a Taiwanu a odpovídají nejvyšším technickým požadavkům. Nacházejí využití ve všech koutech světa v nejrůznějších oborech.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAPRO spol. s r.o. - Rumunská 27, Prostějov - 582 334 677 - info@wapro.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.