Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Testování popisu 100 kusů řadových svorek (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.08.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Testování popisu 100 kusů řadových svorek


WAGO: Testování popisu 100 kusů řadových svorek
Tato značky svorek se po dlouhá léta pojí s neustálým testováním. Příčinou jsou neustálé inovace prvků pro spojování vodičů. V tomto případě jde však o test popisování jednotlivých segmentů, nikoliv o ověření kvality spoje. Pokud nemáte představu jak může tiskárna pomoci k lepšímu ekonomickému výsledku vaší elektromontážní služby klientovi, pak může tato krátká reportáž mnohé napovědět! Jak se pak kdo rozhodne samozřejmě stále zůstává na každém z nás ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.08.2019



Akce Elektrická spojka je již legendárním kultovním srazem českých a slovenských elektrotechniků. Kromě sociálních funkcí plní tato událost ještě jednu nezastupitelnou funkci. Nikým nevolená, přičemž odborná skupina elektrotechniků testuje některé materiály určené k elektroinstalacím.



Tento rok se uskutečnil test popisování řadových svorek. Dlouholetá montážní praxe potvrzuje, že popisky svorek je efektivnější provést apriori než na místě samotném. Zpravidla totiž provádějící pracovník není "písmomalířem" a nouzové popisování prostřednictvím lihových či jiných speciálních fixů nebývají vždy správným řešením. V testu proběhly dvě varianty popisů. Ruční popis a popis prostřednictvím tiskárny. Pro srovnání času se popisovalo 100 kusů označení. Výsledkem bylo zjištění, že při tomto množství je rozdíl obou způsobů popisu více než 5 minut! 




Takto jednoduše prokázaná skutečnost napovídá každému, kdo popisky na řadových svorkovnicích ve své praxi provádí často. 

Více podrobností o popisování přístroji WAGO naleznete například zde!






POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
tohoto aktuálního papírového katalogu
zařízení pro potisk řadových svorek WAGO
níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.