Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Systém TOPJOB S rozšířen o dvouvodičovou rozpojovací svorku N (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.10.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Systém TOPJOB S rozšířen o dvouvodičovou rozpojovací svorku N


WAGO: Systém TOPJOB S rozšířen o dvouvodičovou rozpojovací svorku N
Wago je známé sortimentem bezšroubových svorek. Sem patří také rozpojovací svorky, jejichž řada je právě rozšířena o dvouvodičovou rozpojovací svorku N. Nová dvouvodičová rozpojovací svorka N doplňuje jednovodičovou rozpojovací svorku N ze stejné řady. V kombinaci s třívodičovými průchozími svorkami a svorkami ...
Ondřej Dolejš, ze dne: 6.10.2009


Nová rozpojovací svorka N řady 2002 s přípojkami pro dva vodiče
WAGO rozšiřuje svou nabídku rozpojovacích svorek v rámci řady 2002 programu řadových svorek TOPJOB S o rozpojovací svorku N s přípojkami pro dva vodiče (2,5/4mm²) na každé svorce, tedy na konstrukční šířce pouhých 5,2mm. Vývody obou připojených vodičů se s přípojnicí 10×3mm propojují uživatelsky přívětivým, bezšroubovým odpojovačem.


Rozpojovací svorka N na dva vodiče

Nová dvouvodičová rozpojovací svorka N doplňuje jednovodičovou rozpojovací svorku N ze stejné řady. V kombinaci s třívodičovými průchozími svorkami a svorkami PE se stejnou konturou z programu TOPJOB S lze realizovat velmi kompaktní a úsporná rozdělení potenciálu s dodatečnou odbočkou N.

Nová rozpojovací svorka je od nynějška k dispozici jako klasická modrá rozpojovací svorka N i jako šedá svorka pro vyrovnání potenciálu.

Pokud máte zájem o více informací, máte možnost si o ně zažádat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.