Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Roman Urbaník o svorkách a světové novince (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.08.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Roman Urbaník o svorkách a světové novince


WAGO: Roman Urbaník o svorkách a světové novince
Na AMPERu 2014 jsme vyzpovídali Romana Urbaníka, distributora WAGO ze společnosti URRO service. Představil nám novou instalační svorku řady 221, která znamená průlom v připojování vodičů do instalačních krabic. Proti předchozí svorce je menší o 40 procent. Proč svorka vznikla? Jak vypadá? Čím se liší od předchozí verze? Pro jaké průřezy je svorka určená? Co bylo podmětem pro vznik nové řady? A už se svorka prodává? Odpovědi na otázky a další informace naleznete v článku s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.08.2014



Nová svorka WAGO reaguje na aktuální potřeby montážníků a současnou miniaturizaci. Na rozdíl od předchozí verze svorky je navíc průhledná. Je vyráběna ve variantách pro 2, 3 a 5 vodičů a pro průřez od 0,14mm2 u lanka a pro ostatní od 0,2mm2 do 4mm2. Chcete vědět více? Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O  firmě WAGO
Firma WAGO vznikla v roce 1951. Vyvinula techniku pružinových svorkových spojů, která je alternativou k běžnému šroubovému propojení. Vyrábí produkty ze dvou oblastí. V oblasti ELECTRICAL INTERCONNECTIONS najdete výrobky elektrické spojovací techniky založené na principu pružinových svorkových spojů. V oblasti AUTOMATION naleznete výrobky pro automatizaci založené na průmyslových sběrnicích a pružinovém principu, jakož i interface moduly pro oblasti průmyslu, procesní a domovní techniky.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů WAGO

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.