Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO přístroje pro instalace KNX (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.11.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO přístroje pro instalace KNX


WAGO přístroje pro instalace KNX
Wago je známé především krabicovými a řadovými svorkami. Portfolio této značky je však podstatně širší. Zasvěcení znají možnosti automatizace prostřednictví PLC systémů Wago, ale co má tato značka společného s KNX? V chytré elektroinstalaci totiž může vzájemně spolupracovat na stejných cílech více systémů. Pak záleží na systémovém integrátorovi, co zvolí za nejvhodnější řešení. Poslechněte si tento krátký rozhovor z elektrotechnického veletrhu v Brně ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 28.11.2017


Na brněnském elektrotechnickém veletrhu na jaře 2017 spolu hovořili Josef Kunc (KNXCZ) a Filip Cenefels (WAGO ČR). Hovořili krátce o spojení automatizačních prvků WAGO se systémy KNX.





WAGO je známá svou širokou nabídkou bezšroubových svorek pro elektrické instalace jak do instalačních krabic, tak i do rozvaděčů. Snad všechny KNX přístroje od různých výrobců využívají připojovací svorkovnice WAGO sloužící k připojení ke sběrnici.

Avšak zaměřuje se i na různé řídicí systémy. Proto také nabízí možnost připojení různých ovládacích prvků umístěných na KNX sběrnici k ucelenému modulárnímu systému vstupních i výstupních karet spojených s programovatelnými průmyslovými automaty (PLC). Obdobně je systém rozšiřován i o spolupráci s různými jinými typy sběrnic. Pouhým vložením a naprogramováním daného rozhraní je zajištěna plnohodnotná spolupráce se sběrnicí DALI, M-bus, Enocean apod.

WAGO pořádá různá školení na toto téma. Pokud máte zájem být informován včas, registrujte svůj kontakt níže uvedeným formulářem.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat registraci odborných seminářů nebo
o aktuální papírový katalog
automatizačních prvků WAGO
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.