Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Přehledový katalog PSF 4.1 sortimentu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.08.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Přehledový katalog PSF 4.1 sortimentu


WAGO: Přehledový katalog PSF 4.1 sortimentu
Pokud někdo vysloví název WAGO, tak si většina z nás okamžitě vybaví jednu z možných krabicových svorek. Pokud nejste zásobení značkou Wago všemi katalogy, které popisují celé výrobní portfólio společnosti, pak by se vám mohl hodit tento přehledový technický sešit. Naleznete to zásadní, co se z produkce nejvíce používá. Jak je katalog zpracován, co v něm vše naleznete se dozvíte v této krátké recenzi ...
Filip Horáček, ze dne: 14.08.2015


V terénu mne často překvapuje neznalost širší nabídky této značky. Krabicová svorka je jakýsi základ, ale jde o malou část všeho, co WAGO nabízí. Zasvěcení to samozřejmě ví, že produkce této značky je podstatně širší. Stačí jen pohled  na existující produktové značky (CAGE CLAMP, POWER CAGE CLAMP, FIT CLAMP, PUSH WIRE, TOPJOB, WINSTA, X-COM, JUMPFLEX, TO-PASS, PRO-SERVE, EPSITRON, PICOMAX). A tak proto, abychom se mohli orientovat v základním sortimentu, existuje výňatek ze všech katalogů s označením PSF 4.1.


Pro větší náhled kliknout!
Co v katalogu objevíme


  
Pro větší náhled kliknout!

Provedení podrobností
Jde o zkrácený katalog. V něm tedy lze očekávat hodně informací na málo místě. A opravdu tomu tak je.  Každá uvedená položka má kolem sebe základní důležité informace pro výběr. Nelze očekávat příliš vysvětlujícího textu. Naleznete typ, fotografii, objednací kód, technické parametry, barevné varianty, související typy a příslušenství, pokud je to praktické i okótovanou perokresbu v různých pohledech nebo schéma zapojení. Obrázků je dostatek a dobře doplňují uváděné parametry.


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Katalog je praktický pro ty, kteří sortiment již dobře znají a nepotřebují další podrobnosti, ale i pro ty, kteří sortiment naopak neznají vůbec a tento technický sešit jim dobře poslouží jako rozcestník. Verifikovaní uživatelé mohou katalog prohlížet celý zde.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.