Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

WAGO: Nová spojovací svorka COMPACT pro všechny druhy vodičů


Document Actions
WAGO: Nová spojovací svorka COMPACT pro všechny druhy vodičů
Lídr bezšroubových spojení příchází se zcela novou páčkovou svorkou! Svorka je o 40% menší. Lze ji zatížit 32A, je průhledná, hezčí a opět pro více než tři vodiče! Svorku patrně přivítají všichni, kteří spojují vodiče různých konstrukcí. Z těchto vlastností vyplývají nejrozmanitější možnosti využití – zejména na místech, kde se setkávají různé druhy a průřezy vodičů. Seznamte se s premiérou této nové wagovky!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.03.2014


WAGO nespí a přichází se zdokonalenou, oblíbenou, páčkovou, krabicovou svorkou!



Kdo jiný než WAGO má přijít s inovací bezšroubové svorky? Přesto že tuto technologii již využívají i další výrobci, WAGO má stále světové prvenství a obecně všem bezšroubovým svorkám říkáme "wagovky". Ovšem toto houfné označování však přináší jeden problém. V mnohých případech kopie nemívají vlastnosti originálu.



Pro větší náhled kliknout!


Wago přichází s novou svorku právě na letošním AMPERu, dokonce o dva týdny dříve než bude tato novinka uvedena na německý trh. Proto ten, kdo míří do Brna má šanci otestovat první várku vzorků, která se na našem území objevuje. Na koho nezbude, má šanci si předobjednat vzorek poštou, ale na ten si asi nějaký měsíc ještě bude muset počkat.
Dostupnost pro český trh bude nejdříve od července 2014!


Pro větší náhled kliknout!


Wagosvorky se těší u elektromontérů velké oblibě nejen v Evropě, ale i v zámoří. Například v USA náš oblíbený věneček nenaleznete a hlavní alternativou k tamním stáčecím konektorům je právě značka WAGO. A proč ji mají Američané v oblibě? Pečlivost amerického elektrikáře se totiž zaměřuje na kvalitní spoje, protože jimi tečou v USA větší proudy než u nás.



Ačkoliv to mnozí neví, tak právě WAGO zachraňuje mnohé historické elektroinstalace v provedení hliníkovým nulováním, kde se zkorodované nebo zlomené vodiče nastavují právě touto řadou svorek za použití kontaktní vazelíny.

Wago připravilo nové překvapení a nyní je na nás, výzkumných Elektronautech, abychom zhodnotili funkčnost a praktičnost! Svorka bude k dostání na pultech až v červnu 2014!


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si předobjednat bezplatný
vzorek nové páčkové Wagosvorky

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 10)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Varhany a WAGO? Moc to k sobě na první pohled nesedí ... V Krnově, centru tradičního varhanářství, působí Robert Ponča, odborník na varhany. Když historické varhany v Rudolfinu potřebovaly rekonstrukci, byl Robert na řadě. Pro řízení systému varhan použil technologie WAGO. A rozsáhlou rekonstrukcí obnovil jejich funkčnost. Po dokončení varhany začaly rezonovat s precizností a kvalitou. Robertova práce potvrdila jeho postavení v oboru a pro nás elektrikáře také to, že WAGO není jen Wagosvorka ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933