Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Nová patice pro průmyslová relé se dvěma a čtyřmi přepínacími kontakty (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.09.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Nová patice pro průmyslová relé se dvěma a čtyřmi přepínacími kontakty


WAGO: Nová patice pro průmyslová relé se dvěma a čtyřmi přepínacími kontakty
WAGO rozšířilo interface moduly o novou řadu patic pro relé. Jak jsou patice dimenzovány na relé? Jaké přípojky mají kontaktní místa v patici? Na jaké napětí je patice dimenzována? Nové patice pro relé řady 858 určené k montáži na nosnou lištu (TS 35) jsou koncipovány pro běžná průmyslová relé se standardním obsazením kolíčků. Více informací zde ...
Ondřej Dolejš, ze dne: 9.09.2009


Firma WAGO rozšířila interface moduly o novou řadu patic pro relé.

Nové patice pro relé řady 858 určené k montáži na nosnou lištu (TS 35) jsou koncipovány pro běžná průmyslová relé se standardním obsazením kolíčků. Dimenzovány jsou na relé se dvěma nebo čtyřmi přepínacími kontakty a výškou od 33,5 do 35,5mm. Všechna kontaktní místa v patici mají dvojité přípojky CAGE CLAMP®S volitelně pro průřez 2×0,34mm² až 1,5mm² nebo 1×2,5mm².


Nové interface moduly WAGO: patice řady 858 pro průmyslová relé se dvěma nebo čtyřmi přepínacími kontakty k montáži na nosnou lištu

Díky připojení CAGE CLAMP®S lze přímo zasunout plné vodiče a vodiče s dutinkou od 0,5mm². V praxi nabízejí přenosové objímky v případě servisu rychlou výměnu relé bez nutnosti uvolňovat zapojení. Patice je dimenzována na jmenovité napětí 250V (2,5kV/2) a maximální proudová zatížitelnost činí 2×12A (UL 10A) nebo 4×8A (UL 6A).

Mezi příslušenství patří držák a zásuvný můstek (858-402) k můstkovému propojení vždy jednoho potenciálu na straně cívky a na straně zátěže. Při použití relé bez integrované indikace stavu je jako příslušenství k dispozici zásuvný indikační modul. Na nosné liště zabírá patice prostor 31×73×97mm (š×v×h).

Pokud máte zájem o více informací, máte možnost si o ně zažádat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.