Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Můstkové systémy, všeobecný návod (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.08.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Můstkové systémy, všeobecný návod


WAGO: Můstkové systémy, všeobecný návod
Videospot názorně ukazuje použití můstkových systémů pro propojení řadových svorek. K použití není potřeba speciálních nástrojů, přes to je připravena praktická pomůcka. Řešení, které umožňuje přehledné spojení sousedících i vzdálenějších svorek včetně rozdílných průřezů ...
Petr Čížek, Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.08.2009

Mnohé uživatele zajímá, jakým způsobem se propojují řadové svorky Wago. Propojení je snadné asi jako samotné připojování vodičů.


Pro větší náhled kliknout!

Použijí se malé ale pevné a vodivé můstkové spony. Ty pak snadným zasunutím do vybraných řadových svorek vytváří pole stejného potenciálu.


Pro větší náhled kliknout!

Pro správnou funkci můstkových spon je potřebné zasunutí celé spojovací plochy. Můstkových spon existuje několik druhů. Ty správné zvolíte dle instrukcí příslušných katalogů.


Pro větší náhled kliknout!

Pokud vznikne požadavek propojení spolu nesousedících svorek, je k dispozici vodičový můstek. I přes to, že není potřeba pro použití můstkových spon speciálního nástroje, je pro snadnější a rychlejší propojování lze použít i praktické pomůcky.


Pro větší náhled kliknout!

Vhodnou kombinací lze propojovat řadové svorky různých průřezů. Není potřeba jakékoliv periodické revize kvality spoje. Těmito fakty výrobce dosahuje přehledné úpravy, kterou ocení především ti, kteří na zařízení pracuje během provozu.

Pokud vás uvedený sortiment oslovuje, máte možnost si zažádat o více informací níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.