Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Kupte si lákavý balíček! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.06.2006
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Kupte si lákavý balíček!


WAGO: Kupte si lákavý balíček!
Extra balíček výhodné sestavy svorek za příznivou cenu. Lze si vybrat ze dvou možností. Jedna obsahuje profesionální štípací kleště a druhá kopací míč se sportovním bavlněným tričkem. Z takových variant je pak opravdu snadné vybírat ...
Alena Minaříková, ze dne: 8.06.2006

O kvalitě a způsobu použití Wago svorek se nemusíme v této zprávě zmiňovat. Každý praktik ví, že mají bezesporu své výhody a pokud bude cena za její pořízení příznivá, pak jej použije.

Společnost Wago přichází s Profisetem 2006, lákavým balíčkem svorek, který je za zajímavou cenu a navíc je v příbalu drobný dárek.


Klikněte na více podrobností...

Pohledem na obsah balíčku (1050ks krabicových svorek), mnohý vyhodnotí náplň za prakticky sestavenou a dobře použitelnou. Lze si vybírat ze dvou typů speciálních balíčků. V jednom je bavlněné tričko české fotbalové reprezentace s kopačákem německého šampionátu a v druhém štípací kleště.

Kde přijít k takovému balíčku?
Odpověď je opravdu nadmíru jednoduchá. Žádejte u svých velkoobchodních dodavatelů. Ovšem podle posledních informací je poptávka tradičně vysoká ....

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.