Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Izolační dutinka pro vodiče (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Izolační dutinka pro vodiče


WAGO: Izolační dutinka pro vodiče
Izolační dutinka zpříjemní práci se slaněnými vodiči, což si často uživatel ani neuvědomí. Rozřepaný konec vodiče může snadno zapříčinit zavedení jednoho drátku žíly mimo upevňovací klec svorky. Pokud nebudeme uvádět hrůzostrašné scénáře, uvedeme alespoň skutečnost, že se sníží využitelný průřez pro plánovanou vodivost ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.11.2009

Cínování slaněných vodičů je mezi profesionály již dávno minulostí. Dutinkování je běžnější, ale v případě klecových svorek Wago je dutinka plýtvání časem a materiálem. Klecová svorka je konstrukčně pro slaněné vodiče určena!

Pro správné použití je potřeba zasunout všechny slaněné dráty žíly do klece svorky. Pro snazší zavedení aniž by se některý z drátů žíly dostal mimo klec, slouží izolační dutinka.

Značka Wago se stará o komfort používání do posledních detailů. Wagosvorky se hojně používají nejen v rozvaděčích, ale jsou také velmi oblíbené v elektroinstalačních krabicích. Velkou výhodou je spojování rozdílných průřezů v jediné svorce nebo také použití hliníkových vodičů. Tyto skutečnosti dělají Wagosvorky blízkým partnerem každého praktického elektrikáře.

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si požádat o více informacích níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.