Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO IN#8: Jaký je princip funkce elektronických jističů? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO IN#8: Jaký je princip funkce elektronických jističů?


WAGO IN#8: Jaký je princip funkce elektronických jističů?
Výhodou elektronických jističů Wago série 787 je jejich spínací kapacita. Ta umožňuje zajistit napájení periférií, jako jsou třeba motory, které při spínání potřebují vyšší výkon. Speciální charakteristikou spínačů je aktivní limitace proudu, jističe přímo měří proud na daném kanálu a na základě přímého měření jsou schopny vyhodnotit, jestli na kanálu došlo k přetížení či zkratu. Díky tomu jsou v krátkém čase schopny daný okruh vypnout a ochránit ostatní kanály.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.01.2016


Princip funkce elektronických jističů řady 787 nám osvětlil obchodní a technický specialista firmy Wago Elektro Filip Cenefels.



O  firmě WAGO
Firma WAGO vznikla v roce 1951. Vyvinula techniku pružinových svorkových spojů, která je alternativou k běžnému šroubovému propojení. Vyrábí produkty ze dvou oblastí. V oblasti ELECTRICAL INTERCONNECTIONS najdete výrobky elektrické spojovací techniky založené na principu pružinových svorkových spojů. V oblasti AUTOMATION naleznete výrobky pro automatizaci založené na průmyslových sběrnicích a pružinovém principu, jakož i interface moduly pro oblasti průmyslu, procesní a domovní techniky.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů WAGO

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.