Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO IN#6: Elektronické jističe řady 787 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.11.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO IN#6: Elektronické jističe řady 787


WAGO IN#6: Elektronické jističe řady 787
Jak jistit obvody napájené malým napětím? Pomocí elektronických jističů Wago řady 787 typu 166x. Výhodou elektronických jističů od WAGO Elektro je spolehlivé odjištění. Přidanou hodnotou je pak schopnost informovat o stavu či ovládat spínání jištěných okruhů. Jističe také nabízejí jednoduchou distribuci napájení z jednoho zdroje a odjištění každého kanálu zvlášť.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.11.2015


Bližší informace o elektronických jističích řady 787 nám sdělil obchodní a technický specialista firmy Wago Elektro Filip Cenefels.



O značce WAGO
Firma WAGO vznikla v roce 1951. Vyvinula techniku pružinových svorkových spojů, která je alternativou k běžnému šroubovému propojení. Vyrábí produkty ze dvou oblastí. V oblasti ELECTRICAL INTERCONNECTIONS najdete výrobky elektrické spojovací techniky založené na principu pružinových svorkových spojů. V oblasti AUTOMATION naleznete výrobky pro automatizaci založené na průmyslových sběrnicích a pružinovém principu, jakož i interface moduly pro oblasti průmyslu, procesní a domovní techniky.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů WAGO

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.