Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Certifikát IRIS v rekordním čase (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.04.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Certifikát IRIS v rekordním čase


WAGO: Certifikát IRIS v rekordním čase
Jako jeden z prvních podniků v oblasti elektrické propojovací techniky / automatizace získala firma WAGO nový mezinárodní drážní standard ... Zavedení nového standardu a úspěšný audit proběhly u firmy WAGO zřetelně rychleji, než bylo plánováno. Více v článku ...
Ondřej Dolejš, ze dne: 7.04.2009


Jako jeden z prvních podniků v oblasti elektrické propojovací techniky / automatizace získala firma WAGO nový mezinárodní drážní standard – certifikaci IRIS.

Standard kvality IRIS (International Railway Industry Standard) byl definován Evropskou asociací železničního průmyslu UNIFE a je srovnatelný se standardem ISO/TS 16949 známým z automobilového průmyslu. Standard IRIS klade důraz zejména na kontrolu a řízení projektů a procesů. Je uznáván a vyžadován všemi velkými výrobci v oblasti železniční techniky. Subdodavatelům v železničním průmyslu, kteří vsadili na produkty WAGO, díky tomu do budoucna odpadají náklady na specifické zákaznické audity a posuzování.


Certifikát IRIS, klíč k mezinárodnímu drážnímu průmyslu pro firmu WAGO Kontakttechnik a její zákazníky.

Zavedení nového standardu a úspěšný audit proběhly u firmy WAGO zřetelně rychleji, než bylo plánováno, neboť interní systém řízení jakosti splňoval již před certifikací mnohem vyšší požadavky, než stanovuje norma DIN EN ISO 9001.

V rámci strategie řízení kvality firmy WAGO představuje úspěšná certifikace IRIS významný krok, jež umožní nabízet hodnotné certifikované produkty a služby jak v drážním průmyslu, tak v jiných oblastech průmyslu a domovní techniky.

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.