Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Bezkonkurenčně úzké (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.08.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Bezkonkurenčně úzké


WAGO: Bezkonkurenčně úzké
Hledáte zaručně nejtenší řadové svorky? Konektorový systém X-COM®S-MINI firmy WAGO nastavuje nová měřítka v kompaktnosti a přívětivosti obsluhy. Navzdory úzkému provedení je nový systém vhodný pro vodiče o průřezu do 1,5mm². Více informací zde ...
Ondřej Dolejš, ze dne: 18.08.2009


Nový konektorový systém s ochranou proti nebezpečnému dotyku X-COM®S-MINI řady 2020 má rekordní šířku – pouhých 3,5mm. Ve všech ostatních rozměrech mají odpovídající základní svorky stejnou konturu jako svorky ze systému X-COM®S-SYSTEM v rastru 5,2mm a jako průchozí svorky TOPJOB®S. Díky tomu je možné využít kompletní inovativní systém můstků a popisovacích pásků z rodiny produktů TOPJOB®S.


Konstrukční šířka pouze 3,5mm: nové konektory X-COM®S-MINI

Navzdory úzkému provedení je nový systém vhodný pro vodiče o průřezu do 1,5mm². Rodina produktů zahrnuje jedno- a dvouvodičové konektory až s 15 póly a jednovodičové/jednokolíčkové a dvouvodičové/dvoukolíčkové svorky. K dispozici jsou také verze PE s automatickým vytvořením kontaktu s nosnou lištou. Svorky jsou schváleny až do 500V při 13,5A.

Pokud máte zájem o více informací, máte možnost si o ně zažádat níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.