Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Výstava Světlo v architektuře 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.03.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Výstava Světlo v architektuře 2011


Výstava Světlo v architektuře 2011
Zajímá vás, jaké trendy panují v oblasti interiérových či exteriérových svítidel? Ať už jste projektant, architekt nebo jen běžný zákazník, i pro vás tu byla možnost navštívit druhý ročník výstavy svítidel, designu a příslušenství v pražském Mánesu. Více informací zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.03.2011

Ve dnech od 10. do 13. března 2011 se ve výstavní síni Mánes na Masarykově nábřeží v Praze uskutečnil druhý ročník specializované výběrové výstavy svítidel, designu a příslušenství Světlo v architektuře. Tato výjimečná akce, které se zúčastní pouze vybrané společnosti z oboru, byla určena především architektům, projektantům, stavebním inženýrům a developerům z celé České republiky. Oproti loňskému ročníku se letos výstava otevřela i pro širokou veřejnost.

Organizátorem výstavy Světlo v architektuře je společnost Czech Architecture Week s.r.o., která má dlouholeté bohaté zkušenosti s pořádáním výběrových akcí podobného charakteru jak v České republice, tak v zahraničí.

Na výstavě se představily nejlepší a nejvýznamnější české a světové značky z oboru svítidel a osvětlovací techniky jako např. Artechnic-Schréder, Delta Light, Fagerhult Central Europe, Osmont, Zenaro, Zumtobel Lightning a další.

Mezi vystavenými exponáty jste mohli nalézt svítidla z nejrůznějších materiálů i nejrůznějších tvarů. V hojné míře zde byla zastoupeny také LED svítidla.

Výstavu doprovázely firemními prezentace, přednášky a odborné semináře. Stejně jako předchozí rok pořádal časopis Světlo soutěž o nejlepší exponát. Součástí výstavy byla rozsáhlá expozice s názvem "Modelový byt", jejíž tvůrci se snažili dokázat, že i designová svítidla kromě estetické funkce mohou splňovat i dobré technické a optické vlastnosti.

Více informací na www.architectureweek.cz

Na záznam z naší návštěvy se můžete podívat zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.